22-08-04

De start van filosofie-is-leuk!

Hallo Allemaal,
 
vandaag (22/08) is de start van mijn filosofieblog. Deze blog is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in filosofie. Iedereen die wilt nadenken over het leven en zijn gedachten wilt delen is welkom.
Ik zal mijzelf even voorstellen. Ik ben Virginia, de maker van dit blogje. Ik ben 12 jaar en ik filosofeer heel graag. Daarom besloot ik om een blog te maken voor alle andere kinderen die  ook van filosofie houden. Op deze site kun je je gedachten kwijt in verband met filosofie. 
Ik plaats om de 3 dagen een andere vraag op mijn site. Daar zet ik dan mijn mening onder.  Iedereen die dan ook zijn mening wil geven over die vraag kan dan reageren. Soms zal ik ook een stukje van de geschiedenis van de filosofie op mijn site zetten of een beroemde filosoof.
Oké, ik begin maar eens mijn eerste vraag te posten.
Tot dan.
 
         daaaaag, Virginia.11:42 Gepost door Virginia | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

. Ik vind het heel bijzonder dat je zo jong al over zulke dingen nadenkt! Ik ben zelf al 19 intussen, maar ik ben altjid al wel een denker geweest.
Tot nog eens, ik kom hier zeker en vast nog eens vaker langs!

Gepost door: Twinkeltje | 22-08-04

Heel mooi Heel mooi dat je met filosofie bezig bent, maar... doe me één pleziertje: niet vergeten te spelen, te rollen in het gras, te springen in de plassen, te kijken naar de voorbijzwevende wolken, ... Dat is ook filosofie. Levenswijsheid à la Pallieter.

Succes met de blog!

Gepost door: Erik | 22-08-04

Fantastisch! Hallo Virginia,

ik ben Eva, ik ben 13 jaar en ik hou bijzonder veel van filosofie. Ik vind het dan ook fantastisch dat jij er ook mee bezig bent! De meeste kinderen van onze leeftijd zijn de wereld al gewoon, maar filosofie is anders, filosofie trekt vanzelfsprekendheden in twijfel, daarom hou ik er zo van. Je kan bij filosoferen je mening kwijt. Ik ben er zeker van dat je blog veel succes zal kennen. En ook ik zal meewerken aan je succes. Ik zal zeker nog wel komen kijken en reageren op wat je schrijft! Nog veel succes met je blog, en dat je dromen mogen uitkomen!
filo-groetjes
Eva

Gepost door: Eva | 22-08-04

Mooi Mijn nonkel zegt ook altijd wat Erik hierboven al schreef.

Niet al je eieren in één mandje leggen.

't Is gewoon plezant om dingen zo zelf eens uit te denken.

Maar dat doen jongeren (en ouderen ook natuurlijk) al jaren.

Zelf heb ik veel gehad aan het boekje van Bas Haring (Kaas en de evolutietheorie.)
Leuke naam, niet?

Ik begrijp er lang niet alles van, maar denk dat dit met bij te leren wel zal lukken.

Veel plezier met je filoblogje!

Bannyta

Gepost door: Bannyta | 23-08-04

Dankje Dankjewel voor alle leuke reacties!!!!!!!

Gepost door: Virginia | 25-08-04

fijn goh wat fijn dat het voor jou nog geen tijd is om naar de universiteit te gaan. Je zou misschien filosofie willen studeren en dan proppen ze je hoofd vol met de gedachten van anderen terwijl die van jou toch ook al wonderbaarlijk zijn... en veel mooier dan het gezwets van heel wat filosofen....
veel plezier meisje! maar vergeet inderdaad niet om onder de mensen te komen :-) (-: want die zijn ook belangrijk.
An

Gepost door: An | 25-05-05

De commentaren zijn gesloten.