12-01-07

''De jeugd van tegenwoordig.''

jongetje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals soms alle vrouwen, migranten en kinderen over 1 kam worden gescheerd, gebeurd dat ook wel is met jongeren.
Ik las nog in de nieuwste ''Klasse'' (een blad voor ouders, ironisch genoeg) dat je kind op de leeftijd van 14-15 jaar misschien wilt gaan vermageren. Er wordt ook altijd gepraat over ''de nieuwe trend'' cyberpesten, drugs, alcohol en nog meer pesten. Als je de ''Klasse'' doorleest, krijg ik het idee dat wij jongeren (ik zeg het wel eens spottend) allemaal drugs- en drankverslaafd zijn, we pesten elke dag op school en natuurlijk hebben we vandaag weer 3 kinderen afgeperst, we halen alleen maar buizen en willen niet studeren ;), we anorexia hebben en op de computer houden we ons bezig met chatten met vreemden en cyberpesten.
Zo ziet ons leven er toch uit? ;)
Nog zo'n voorbeeld: het nieuws. ''1 op 3 kinderen is te dik.'' Op mijn school zitten 500 kinderen en zijn er misschien 5 a 10 -maximaal- te dik. Dat is dan 1 op 50.Ik zeg niet dat iedereen een fout beeld heeft van tieners. Mijn oma's en opa vinden onze kleren heel mooi en weten dat we hard werken voor school.
Ik wil gewoon zeggen met dit artikel dat ik vind dat jongeren ook is wat positief in de media mogen komen. Ik zeg niet dat er geen jongeren met problemen zijn (ze zijn er genoeg), maar dit moet geen algemeen beeld worden.
Als ik thuis kom van mijn dag school met een hoop huiswerk, ik net 30 minuten gefietst heb en ik even uitgeteld in de zetel zak en dan op het nieuws dat kinderen te weinig sporten, voel ik me toch verontwaardigd. Veel trek ik me er niet van aan, maar omdat de waarheid anders is, mag mijn kant ook een keer opgeschreven worden. :D
Zo, dat lag al lang op mijn maag. Het is niet filosofisch (of wel?), maar het moest er uit.
Nu ga ik even een paar mensen via msn uitschelden, want ik loop achter ;)

Ciao, Virginia.

20:24 Gepost door Virginia | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

04-01-07

Happy Newyear!!

vuurwerk
Hallo iedereen,
ik weet dat het een beetje laat is om te posten, maar beter laat dan nooit.
Ik wens hierbij IEDEREEN een heel ............. (zelf invullen) 2007!!! Hopelijk wordt het een leuk jaar voor iedereen!

Ciao, Virginia.

P.S.: ik vind 2007 mooier klinken dan 2006! ;)

18:10 Gepost door Virginia | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |