28-10-08

Bedankt!

dank_u
Mijn blog heeft al meer dan 100 000 bezoekers mogen verwelkomen. Fantastisch! Ik wil iedereen bedanken die mijn artikels leest, het betekent echt veel voor me dat mensen tijd maken om mijn hersenspinsels te doorploeteren.
Ik wil ook alle medefilosofen die een reactie geplaatst hebben, bedanken. (Het is net alsof ik een speech geef nadat ik een Oscar heb gewonnen) Spijtig genoeg laat het Skynet-reactiesysteem het niet echt toe filosofische dicussies te vormen. Ik heb ooit een forum opgericht om dit probleem te verhelpen, maar het mocht niet baten: het forum stierf een stille dood. Dan houden we het dus maar bij blogreacties.
Ik heb de laatste maand veel bezoekers gehad, alhoewel ik niets gepost heb. Ik voel me nu natuurlijk ongelooflijk schuldig tegenover al mijn trouwe ''fans'', dus ben ik maar snel begonnen een niewe post uit te broeden. Deze volgt in de nabije toekomst!
Nogmaals heel veel lof voor iedereen die ooit maar een blik op deze amateuristische internetpagina heeft geworpen. Ik heb een idee van jullie aantal dankzij de bezoekersteller en ik moet toch wel bekennen dat het me altijd de kracht heeft gegeven artikels te blijven plaatsen ook als op het eerste zicht inspiratie ontbrak of als de tijd aan mij voorbij spurtte.
Dank u.

"Ontmoeten wij iemand,
die ons dank schuldig is,
terstond valt het ons in.
Hoe vaak ontmoeten wij echter iemand,
wie wij dank schuldig zijn,
zonder daaraan te denken."

- Johann Wolfgang von Goethe

12:51 Gepost door Virginia | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.