01-07-09

United States: here I come!

4th_of_JulyFinally, school's out! Met een goed rapport als paspoort voor het 6de (!) en laatste jaar in de schooladministratie, een 5de jaar dat op alle vakken geslaagd was in m'n herinnering en een 8 weken zomervakantie voor de deur, ga ik over enkele dagen op reis naar de US, een beroemd, berucht en bovenal spectaculair land.
Over 3 weken doen we Philadelphia, Washington D.C. en verschillende steden de staat Florida aan. Ik kijk er al naar uit om het flitsende Amerikaanse nieuws op Fox te volgen en de Independence Day Parade & fireworks te aanschouwen. Een dag als patriotist!
Dit blogje staat als bomvol met vliegtuigbeschouwingen, dus er zullen in de komende 3 weken weinig berichten volgen. Ik adoreer de reiskriebels na een jaar in het moederland en ben dan ook toe om even er tussenuit te glippen, niet alleen om voorbij de mediaberichten een andere, nu wel tastbare cultuur te leren kennen, maar ook om onze regenachtige landje bij terugkomst met een frisse blik te bekijken.

''Het is beter één mijl te reizen,
dan duizend boeken te lezen. ''

- Conficius

21:46 Gepost door Virginia | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

fijne ontdekkingsreis in Amerika

hé zo regenachtig is ons landje nu ook weer niet met al dit zonnige weer en gelukkig maar dat we nog regen hebben of we woonden in een woestijn.

grtjs

Gepost door: life angel | 03-07-09

De commentaren zijn gesloten.